Flyforsinkelser

Vi har alle været ude for, at vi under en rejse er blevet ramt af forsinkelser. Det kan være egne, selvforskyldte forsinkelser, eller det kan være forsinkelser, som er forårsaget af det selskab, vi har rejst med.

Ofte er den sidstnævnte type forsinkelse den mest irriterende: Man har betalt for en service, som man ikke føler at man har fået. Efter en tur med en sådan type forsinkelse, vil man som oftest gerne bare glemme strabadserne og huske de ting, som har været positive.

Her er det dog vigtigt, at man tænker sig om en ekstra gang: Giver man afkald på muligheden for at klage, giver man også afkald på muligheden for at få erstatning.

Der kan være mange penge at hente inden for dette område – flere, end de fleste tror. Og for mange vil et erstatningsbeløb faktisk være det, der gør, at ærgrelsen ved at en rejse har været påvirket af forsinkelse, forsvinder.

På Rejsepriser.dk kan du finde ud af mere om dine rettigheder i forbindelse med flyforsinkelse. Og ikke nok med det: Via rejsepriser.dk – og på blot 2-3 minutter – kan du søge om erstatning i forbindelse med flyafgange, der har været mere end 2 timer forsinket.

På den måde slipper du for selv at sidde med den omfattende klagesag. Det er nemt og hurtigt, og du får mulighed for at få tildelt erstatningssummer på helt op til 4.500 kroner.

Dette indlæg blev udgivet i Rejser. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.