Professional coaching – hvordan?

Coaching, coachingkurser og styrk din selvtillid.Hvordan starter med med professional coaching
Har du prøvet at besvare nogle ubesvarede eller svære spørgsmål til dig selv? Vi kan konstatere, at der er mange tilfælde, hvor vi har forsøgt med coaching for os selv, som for eksempel før interviews. Men i livet vil der være mange situationer, hvor du er nødt til at besvare visse spørgsmål, som er utroligt vigtige. I disse tilfælde vil det være bedre, hvis du bruger professional coaching til at vejlede dig. Der findes et hav af coachingkurser og coachinguddannelser og man skal se sig godt for.

Når du har forsøgt at stå foran spejlet og besvare de stillede spørgsmål ved dig selv, har du måske forsøgt at ignorere særlige spørgsmål, udskyde dem eller bare lade spørgsmålet forblive ubesvaret.

Hvordan fungerer coaching egentlig?

Det vigtigste aspekt i coaching er høflige manerer.
Det er meget vigtigt at have gode manerer til at coache dig selv. Når du har svært ved at bruge coaching til dig selv, kan du altid finde coachingkurser og – uddannelser. Det er en fælles karakter ved os mennesker ikke at stille de grundlæggende spørgsmål til dig selv og besvare dem selv.

De fleste af dem finder dette koncept helt skørt.
Men når du forsøger at forestille dig selv foran en coach, ændres scenariet helt. Du prøver at være høflig over for din coach og præsentere dig selv foran ham med gode manerer.

En sand træner er en person, der kan være den bedste del af dig selv, vejlede og støtte dig gennem de hårde tider, forstå dit sind og hjerte, kende dine bedste interesser, en person, der opmuntrer og motiverer dig til at komme videre i dit liv, og en du stoler på. Når træneren stiller dig de samme spørgsmål under en coaching session, som du har spurgt dig selv, vil du forsøge at give ham det bedst mulige svar uden at ignorere eller vige bort fra spørgsmålet.
Derimod forsøger du at svare på spørgsmålene dristigt, høfligt og roligt, så din coach accepterer hvert af dine svar med et bekræftende nik og motiverer dig til videre at besvare disse spørgsmål med tillid.

Det er derfor altid bedre at finde en coach, eller du kan også finde et coachingkursus og uddannelsescenter for at få den rette coaching til at klare livet med selvtillid.

Godt fornøjelse med din coaching!

Dette indlæg blev udgivet i Personlig udvikling og tagget , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.