Hårpleje – få råd gør dig til dit hårs bedste ven

Det korte af det lange er, at du med den rette hårpleje får et endnu mere lækkert hård, der understreger de gode sider, af dit hår. Og på den anden side, så kan den forkerte hårpleje få dit hår til at se værre ud end det er!

Få gode huskeregler kan være et gennembrud for din hårpleje. Læs dem og få hylderne fyldt op med hårplejeprodukter, der gavner og styrker dit hår – og får det til at se bedre ud.

Find en shampoo der skummer mindre
Skummende betyder ikke nødvendigvis rent. Shampooer der skummer meget er ofte overfyldt med fugtgivende stoffer, som ophober sig i dit hår og over tid får det til at se fedtet ud.

Drop håndklædet!
Umiddelbart er det fristende at rulle et håndklæde om det nyvaskede hår og lade det sidde i halve og hele timer, mens du ordner make-up, sipper drinks med veninderne eller lakerer dine negle. Drop det! Du får uglet hår og det gavner ikke din generelle hårpleje, at lade dit våde hår være indespærret i et frottehåndklæde.

Giv din hårpleje 10 minutter
Du får det optimale ud af dit hårplejeprodukt, hvis du putter det i håret 10 minutter, inden du styler. Det gælder uanset om du skal glatte, krølle, tørre eller noget helt fjerde. De 10 minutters virketid giver hårplejen mulighed for at trænge ind i dit hår og giver dig ganske enkelt mere for pengene.

Brug en god hårkur en gang om ugen
Vælg en ugedag hvor du giver dit hår den ultimative hårpleje – en god hårkur. Du kan købe en god hos frisøren, i en butik med stort udvalg af hårkure eller lave din egen. Vælg din hårkur efter din hårtype – er du i tvivl, så spørg din frisør næste gang, du er der – for husk, at god hårpleje også omfatter at få klippet håret jævnligt!

Spis dig til god hårpleje
Du ved det godt – du skal spise sundt og drikke meget. Det gælder også, når du skal pleje dit hår optimalt. En god hår-kost er rig på proteiner, fuldkorn og frugt og grønt. Masser af c-vitamin hjælper med at give dit hår styrke, mens omega 3 fedtsyrer hjælper øger mulighederne for, at det hår der vokser ud er sundt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.