Parfume mænd – de populære mærker

Parfume og dufte til mændDer findes utallige populære mærker af parfumer til mænd. Historisk set har det oftest været modehusene, der lancerede parfumer i eget navn, men siden hen er mange sportsmærker og kendte personligheder også begyndt at fremstille parfumer til mænd og kvinder.  Så når du vælger din nye parfume, vælger du blandt mange populære mærker. Det kan være svært at vælge, hvilken duft man skal gå efter, men måske kan du lade dig pejle af at følge din stil indenfor tøj – er du klassisk eller sporty – eller duft som dit idol.

De fleste store modehuse laver deodoranter og parfume til mænd. Blandt de helt kendte, klassiske modehuse finder vi fx Yves Saint Laurent, Versace og Burberry. Er du den klassiske type, vil du måske blive glad for en parfume fra et af de klassiske modehuse. Flere mindre fashionable tøjmærker, er også begyndt at producere deodoranter og parfumer til mænd. Det er for eksempel Lacoste og sportsmærket Adidas. Så er du sporty skal du måske gå efter sidstnævnte.

David Beckham laver parfume til mænd
Det er ikke kun de store modehuse og tøjfirmaer, der laver parfume. Flere store stjerner laver også parfume i deres eget navn. Et af eksemplerne på dette er den populære engelske fodboldspiller David Beckham, der laver mange forskellige parfumer til mænd. Og mon ikke nogen af hans store fans er glade for at komme tættere på deres store idol ved at bære den duft han har lavet? Hans dufte bærer ofte præg af at være sofistikerede og sensuelle med en maskulinitet, som vi kender fra David Beckham selv.

Er du på udkig efter en ny deodorant eller parfume, kan du købe parfume til mænd online på Bilka.dk.

Dette indlæg blev udgivet i Personlig hygiejne. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.