Rabatkoder, tilbud og det hele for det halve?

Rabatkoder, tilbud og spar 50%
Kender du til rabatkoder og gruppeindkøb? Hvis ikke, så læs med her!
Internettet er stedet hvor man ofte kan finde et godt tilbud, halv pris på en middag eller en rabatkode til en billig bærbar eller telefon.

Siden lancering af den amerikanske indkøbsplatform Groupon, er nettet blevet oversvømmet med services, hvor man køber produktet i forening for at presse sælgeren til at give en klækkelig rabat, idet der købes stort ind.

I Danmark har vi siden lovginingen om rabatkoder blevet lempet, set en opblomstring af hjemmesider, som netop udnytte gruppeindkøb til at skaffe rabatter og varer til halv pris. Nogle af de nyeste er bl.a.:

Downtown.dk
SweatDeal
Pinq.dk
TakeOffer.dk
Rabatkode med tilbud
Fælles for disse tjenster er at man ved at være mange, kan spare op til fx. 50% på en middag eller skøhedspleje etc. Ideen er, at ved at man sælger varen til mange, som betaler og accpetere at købe produktet, sparer en masse penge og forhandleren får en masse kunder på engang og dermed tjener på volumen.

Konceptet har eksisteret i udlandet i mange år og som nævnt er Groupon nok den mest kendte i USA. I England findes et lidt andet koncept, som handler om rabatkoder eller discount vouchers codes, som de kalder det der ovre. Der kan man finde rabatkoder til stort set alt – f.eks. bildudlejning, billige pc’er, spil, billige flybilletter og meget meget.

Vi er ret sikre på, at dette koncept vil se dagens lys i Danmark i et meget større omfang end i dag, så hold øje med rabatkoder og gode tilbud der ude. Der findes rigtig mange!

Dette indlæg blev udgivet i Rabatkoder og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.