Hurtig og effektiv slankekur, der virker?

Slankekur? Få nogle facts om slankekure og vægttab

Hvis du gerne vil tabe nogle kilo, er der mange muligheder. Vi ser ofte, at slankekure optræder i blade og magasiner, men hvordan taber man sig bedst, og hvordan vedligeholder man sit vægttab? Det vil vi give indblik i, i denne artikel.

Hurtig og effektiv slankekur, der virker?

Der er mange muligheder for at tabe sig hurtigt. For det første kan man naturligvis ændre på kosten og dyrke motion, men der er også andre muligheder for at tabe sig hurtigt og effektivt.

Produkter fra firmaet Nupo har gennem årene haft stor succes og er i dag et anerkendt produkt – fordi virkningen er veldokumenteret.

Ønsker du at tabe dig så meget som muligt og så hurtigt som muligt, kan du i en periode vælge udelukkende at leve af produkterne fra Nupo. Denne løsning er altså en fuldkostserstatning, og den gør, at du maksimalt indtager 800 kcal om dagen, så kiloene hurtigt rasler af. Du får desuden dækket dit behov for alle de næringsstoffer, som kroppen har brug for. Det lyder nok lidt nemmere, end det er, men det skal siges, at det også kræver viljestyrke at gennemføre en sådan kur, og kuren må desuden højst køres over 8 uger.

Hvad siger eksperterne om slankekure?
Der er mange ”smagsdommere”, når det kommer til slankekure, men fælles for de fleste af slagsens er, at der er en bred enighed om den såkaldte yo-yo-effekt – at alt det, man taber under en slankekur – hurtigt sætter sig på sidebenene igen efter en kur. Det skyldes, at mange mennesker efter en vellykket slankekur, går tilbage til de gamle kostvaner, og derefter tager de tabte kilo på igen.

Der skal altså en livsstilsændring til, så du fortsætter med at spise mindre og sundere efter kuren, så kiloene ikke kommer tilbage.

Det er ikke kun kosten, der kan ændres på!

Hvis du spiser mindre og sundere samtidig med, at du dyrker mere motion, vil du få det bedste resultat, når du fokuserer på begge parametre. Desuden er motion sundt på mange områder, så det nærmest giver dig en sidegevinst i form af et bedre helbred. Et af de nyere påfund er motion ved hjælp af en hulahopring med vægt, som giver dig en god konditionstræning.

Kan man slanke sig uden motion?
Du kan sagtens tabe dig uden at dyrke motion, men du vil få et bedre resultat, hvis du kombinerer disse to ting.

Motion kan være mange ting, fx styrketræning, spinning osv. Du forbrænder flest kalorier ved såkaldt konditionstræning, dvs. løb, stepmaskine-trænning, crossmaskine-træning, cykling osv. Tag det et skridt af gangen.

Findes der kosttilskud, slankepiller eller andre hjælpemidler, som påstår, at de virker?
Markedet for kosttilskud, der lover vægttab boomer i disse år. Nogle har dokumenteret virkning, mens det forholder sig anderledes for andre.

Nupo kosttilskud for effektivt vægttabNogle af de mest anerkendte produkter er dem, du får fra firmaer som f.eks. Nupo eller Herbalife.

Derudover er der en jungle af andre medikamenter, der for nogles tilfælde kan være farlige i de forkerte hænder. Fælles for dem er, at de alle lover øget fedtforbrænding, vægttab, mere energi osv., men nogle gange kan det halte lidt med dokumentationen for virkningen.

Der findes også receptpligtige præparater, men der er visse regler, man skal overholde, for at lægen kan udlevere dem til dig. Det kan f.eks. være Alli.

Kostplaner – Hvordan griber jeg det an?
Hvad angår kostplaner kan det være svært selv at sammensætte en fornuftig kostplan, der indeholder de rette ting for, at du kan tabe dig.

Mange vælger derfor at søge hjælp hos diætister, vægtkonsulenter osv.

Der er dog også mange gode informationer at hente på internettet, og vi skal her se på lidt af slagsens:
Du kan fx beregne dit ligevægtsindtag og derfra beregne, hvor meget mindre, du skal spise for at tabe dig.
Dette gøres ved, at du kikker på varedeklarationerne på dine madvarer, og beregner, hvor mange kalorier, du dagligt indtager, for at bibeholde din aktuelle vægt.

Derefter kan du vælge, hvor meget, du vil reducere dit kalorieindtag for at tabe dig.

Der er mange meninger om kost og vægttab, når man bevæger sig ind i denne jungle. Nogle mener, at det er bedst at tabe sig hurtigt, mens andre mener, det bedste er at tabe sig langsomt, fx et halvt kilo om ugen over en længere periode.

Summa summarum er, at du for det første skal lægge din kost om. Du skal indtage færre kalorier, spise sundere og som prikken over i’et kan du dyrke konditionstræning oveni.

Vi håber, denne artikel har givet dig lidt stof til eftertanke, og vi ønsker dig held og lykke med vægttabet 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Slankekur og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.